Grönläppad mussla hund bäst i test

Är även du på jakt efter grönläppad mussla hund bäst i test? Då har du hittat till rätt sajt! Nedan visar vi dig vägen till den bästa grönläppade musslan för hunden. Dessutom går vi igenom de allra viktigaste kriterierna inför köpet. Så vad väntar du på? Skrolla ner till topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Grönläppad mussla hund bäst i test

1. Trikem MaxGLM grönläppad mussla hund

2. SvenskaDjurApoteket grönläppad mussla

3. BetterPets grönläppad mussla hund

Bäst i test

Bästa piller

Bäst premiumval

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Trikem grönläppad mussla hund – bäst i test!

En svart och grön burk som innehåller grönläppad mussla för hundar tillverkad av märket "Trikem" som heter "MaxGLM"
Smakar bra
Billigt
Rent extrakt grönläppad mussla

Trikems “MaxGLM” är den burken vi utser till grönläppad mussla hund bäst i test! Den innehåller ett rent extrakt av grönläppad mussla med bland annat näring för brosk, hud, och ledvätska. Dessutom innehåller den en glukosaminoglykaner och fettsyrorna omega-3, omega-6 och ETA.

Just den här burken är del av Trikems serie utvecklad för aktiva, arbetande hundar. Den agerar som ett förebyggande underhåll för dessa hundar. Det som gör att den får så högt betyg av oss är dock att smakar gott också är därför inte alls besvärligt att få i hunden!

Bäst grönläppad mussla piller: SvenskaDjurApoteket

En vit burk 360 tabletter grönläppad mussla för hundar som främjar ledernas funktion och uppbyggnad tillverkad av märket "SvenskaDjurApoteket"
Praktiskt
Billigt
Piller är svårt att få i hunden

Det här är de bästa pillren med grönläppad mussla för hund enligt oss på DjurJohnny. De hjälper både lederanas funktion och uppbyggnad. Dessutom till riktigt billigt pris! Här får man piller för många månader under 500kr.

Om du inte testat ge din hund piller innan, och om den är gammal rekommenderar vi att du istället väljer ett pulver som strös över maten. Att lära äldre hundar äta piller är verkligen svårt…

Bäst premiumval: BetterPets grönläppad mussla

En vit burk som innehåller grönläppad mussla pulver för hundar och katter tillverkad av märket "BetterPets"
100% frystorkat fullfettsextrakt av grönläppad mussla
Förebyggande för bra ledhälsa
Passar både hundar och katter
Dyrt

Den här lite dyrare burken grönläppad mussla passar både katter och hundar. Den innehåller 100% frystorkat fullfettsextrakt från den grönläppade musslan. Detta agerar förebyggande för hälsosamma och rörliga leder.

Det som skiljer det här från konkurrenterna är att det inte har avfettats och innehåller därför precis alla naturliga innehåll från musslan. En riktigt bra burk för dig som kan tänka dig att spendera lite extra!

Vanliga frågor

Varför ger man grönläppad mussla till hundar?

Grönläppad mussla används ofta som ett kosttillskott för hundar för att stödja ledhälsan, tack vare dess naturligt höga halter omega-3 fettsyror och andra anti-inflammatoriska ingredienser.

Hur kan grönläppad mussla hjälpa hundar med ledproblem?

Tillskott med grönläppad mussla kan hjälpa hundar med ledproblem genom att minska inflammation, förbättra ledsmörjning och stödja broskets hälsa, vilket kan lindra smärta och förbättra rörligheten.

I vilka former finns grönläppad mussla för hund?

Grönläppad mussla för hundar finns i flera former, bland annat pulver, kapslar och som ingrediens i special-hundfoder. Dosen och formen beror på hundens storlek och behov.

Bästa grönläppad mussla för hundar

Bästa grönläppad mussla hund – gör rätt val

1. Jämför priset per gram

Det kan vara frestande att bara titta på prislappen när du jämför olika produkter, men det kan vara vilseledande. Istället bör du räkna ut priset per gram, och se till att pulvret/pillren inte innehåller utfyllnadsingredienser. Så här gör du;

Pris per gram = pris / antal gram

ProduktPrisGramPris per gram
Grönläppad mussla #1189 kr450 g0,42 kr
Grönläppad mussla #2379 kr60 g~6,3 kr
Grönläppad mussla #3199 kr500 g~0,4 kr
Ett räkne-exempel på hur man räknar ut priset per gram på grönläppad mussla för hundar

Du kan göra på samma sätt om du ska jämföra piller. Då ersätter du “gram” mot antal piller istället. I det fallet är det dock också en bra idé att ha hur många piller som är en daglig dos och räkna därifrån.

2. Kolla efter andra ingredienser

Helt rena extrakt är att föredra eftersom du då vet exakt vad hunden får i sig. Se upp för utfyllnader, konserveringsmedel och andra tillsatser. Dessa är egentligen bara där för att lura dig som konsument och få företaget att tjäna mer pengar. Läs därför ingredienslistan ordentligt innan du köper!

3. Produktionsprocess

Grönläppade musslor ska vara hållbart odlade. Arten trivs bäst i Nya Zeeland och det är därför extra viktigt att se till att de framställs på ett hållbart sätt. Välj därför endast produkter som har en transparent tillverkare! Det ska stå i produktbeskrivningen hur musslorna odlar och hur pulvret framställs.

Grönläppad mussla hund test

Grönläppad mussla hund test – så genomfördes det

För att göra vårt test av grönläppad mussla för hundar behövde vi först och främst leta fram lite passande produkter. Här gick vi helt och hållet utifrån vilka som fått bäst betyg från sina kunder.

Vi tog sedan en titt på kunders recensioner, men även en del beskrivningar från tillverkarna själva. Utifrån det vi läst i de texterna satte vi sedan ihop våra egna recensioner om alla burkarna.

Källor