Om oss

Vi skapade DjurJohnny.se med ett mål att samla så mycket av vår gemenskapa kunskap som möjligt på en och samma plats. Därför har vi också delat upp jobbet så att vi som par numera jobbar med sajtens innehåll. Vi har delat på det så att vi sköter den delen som var och en kan bäst – så att du som läsare får så kompetent information som möjligt!

Teamet

Johnny pfp

Johnny Ericsson

Ja, jag heter Johnny i förnamn…

johnny@djurjohnny.se

Lisa Ericsson

Lisa Ericsson

Du kan kalla mig hästgalen

lisa@djurjohnny.se

Och såklart…

Elvis

Elvis

20 år gammal och sover aldrig

Nisse

Nisse

18 år gammal och sover alltid

Mackan

Mackan

Älskar mackor med leverpastej

Varför lyssna på oss?

Vi båda har växt upp med hundar och katter, Lisa växte till och med upp i ett stall! Nu är vi båda i 30-årsåldern och har börjat insé hur stor del av våra liv djuren faktiskt är! Allt vi framställer här på sajten är skrivet utifrån egna erfarenheter.

Vi har även ett stort kontaktnät i och med att vi numera bor ute på landet med ett stall. Många av “grannarna” har djur själva och man har samlat på sig en hel kunskap med åren!

Vad är målet?

Målet med sajten är att få ut så mycket av våra kunskaper som möjligt med er läsare såklart! Vi fokuserar egentligen på att hitta de allra bästa produkterna för djuren, men försöker också få med en del matnyttig information längs vägen. I framtiden vill vi skapa ännu mer artiklar med information i fokus – inte produkter.

Djur och miljö är enligt oss det viktigaste vi har på den här planeten, vi ska finnas här för att ta hand om det! Inte bara ska vi ta hand om det, djuren tar hand om oss också. Alla ni djurägare där ute vet hur otroligt förgyllt livet blir med lite livskamrater.

Om något år kommer vi täcka allt inom djurprylar, åtminstone inom katter, hästar och hundar!